Идея за курсова работа и други въпроси

 1. Преди 10-тина дни писах мейл на fmi@py-bg.net с конкретна идея за курсова работа, но все още не съм получил никакъв отговор. Може ли да ми кажете дали идеята е одобрена, за да мога скоро да я направя защото с този държавен изпит нямам възможност да я забавям още.

  Освен това ме интересува какво се изисква от проекта? Само да напишем код или да има някаква документация? Какво ще представлява защитата? (Демо + въпроси)?

  Освен това кога ще е последния тест и проверката на домашни? Ще има ли възможност всичко да приключи преди края на юни?

  Публикувано преди
 2. Недялко, понеже не знам кога ще ти отговори някой от екипа, ще споделя това, което аз знам:

  1. От проектите ще се изисква само код, но също така много ще се държи на тестовете (освен ако не премахнат това изискване, ако вземе, че остане само седмица, да речем).
  2. Защита ще е стандартна, точно това, което си предположил - демо + въпроси + добронамерено хокане от преподавателите. :P
  3. Дати: 25.06 - контролно. 26.06 - първа дата за защити. 03.06 - втора дата за защити.

  Дано съм бил полезен и дано не съм объркал нещо. :)

  Публикувано преди
 3. Казаха ми, че на лекции е било казано какви ще са проектите. Ще може ли и тук да качите условията/разпределение на проектите. Благодаря!

  Публикувано преди
 4. Бих искала да попитам дали има някакъв вариант за още една дата за теста? Примерно по време на втората защита или нещо подобно?

  Публикувано преди
 5. И все пак няма ли да кажете проектите какви са, че вече не остана време? И кога ще се разберат точките от предходните домашни?

  Публикувано преди
 6. Аз лично няма да се обидя, ако няма проекти-все пак сесия е и човек си намира занимания. Не се притеснявайте да споделите!:)

  Публикувано преди
 7. Извинения за закъснелите проекти, дали сме алтернативна възможност за по-късна дата, за тези които смятат, че нямат време.

  @Даниела, пиши на fmi@py-bg.net за твоето искане.

  Точките от домашните ще ви станат ясни когато дойде време за оценки.

  @Филип, искрено съжалявам, че не те зарадвахме :D

  Публикувано преди

Трябва да сте влезли в системата, за да може да отговаряте на теми.